Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport! Hoții știu programul actriței din România și au lăsat-o fără bijuterii valoroase 

Madalina Ghenea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2022, 11:11
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2022, 11:11

Mădălina Ghenea (35 ani) trece prin momente grele după ce a fost victima hoților, chiar în timp ce se afla pe aeroport. 

Actrița, care este și model de meserie, a fost jefuită pe aeroportul Fiumicino din Roma, la întoarcerea din Arabia Saudită. Mădălina Ghenea s-a întors în Italia pentru a participa la Gala Magnifica Awards din Roma. 

Românca a fost jefuită de o valiză în care avea numeroase bunuri de valoare, printre care și bijuterii extrem de prețioase, informează Il Messaggero. Presa italiană informează că hoții aveau detaliile programului actriței, inclusiv faptul că a închiriat o mașină cu un șofer cu 24 de ore înainte de a ateriza în Roma. 

Sursa citată dezvăluie că hoții ar fi acționat la pont. Autoritățile italiene au deschis o anchetă după ce Mădălina Ghenea a depus plângere, în speranța că hoții vor fi identificați și își va recupera bunurile. 

Cum a fost jefuită Mădălina Ghenea 

Conform romatoday.it, imediat ce a părăsit poarta Fiumicino, Mădălina Ghenea ar fi fost așteptată de hoți, care au profitat de confuzia sa, sub privirile șoferului mașinii închiriate. Valiza furată era cea care avea cele mai valoroase bijuterii. 

Realizând că este furată, chiar actrița ar fi încercat să îi urmărească pe hoți, însă fără succes. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!