GALERIE FOTO Lady in red! Cât a costat rochia superbei Elena Tănase de la cununia cu Ianis Hagi 

elena tanase Ianis Hagi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 12:38
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 12:39

Ianis Hagi (25 ani) s-a cununat civil cu Elena Tănase pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun. 

Fiul lui Gheorghe Hagi s-a cununat civil cu Elena, la jumătate de an de când a cerut-o în căsătorie, la Paris. Cei doi formează un cuplu de ani buni, însă de-a lungul timpului și-au păstrat relația discretă, preferând să nu se afișeze excesiv în spațiul public. 

Ianis și Elena s-au cununat luni, în ziua de Crăciun, iar seara au petrecut la un local din București, împreună cu peste 300 de invitați de marcă din fotbal. 

Cât a costat rochia purtată de soția lui Ianis Hagi

Ca orice femeie în cea mai importantă zi din viața ei, Elena Tănase a fost o apariție răvășitoare. Tânăra a optat pentru o rochie superbă, roșie, care avea detalii din trandafiri în partea de sus, în zona pieptului. Mulată pe corp, rochia se deschidea în pliuri de la genunchi în jos, unde avea din nou un trandafir mare. 

Rochia a fost achiziționată de la un cunoscut brand din străinătate, Marchesa, iar în schimbul ei tânăra ar fi plătit nu mai puțin de 8.000 de euro, după cum informează cancan.ro.

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită de machedoni, tatăl său având afaceri în imobiliare și agricultură. Tânăra a absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!