GALERIE FOTO Zi mare în familia Hagi! Ianis și Elena Tănase s-au cununat

Ianis Hagi elena tanase Stiri Ianis Hagi și Elena Tănase / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Decembrie 2023, 17:26
Data actualizarii: Luni 25 Decembrie 2023, 17:31

Ianis Hagi și logodnica sa, Elena Tănase, s-au cununat pe 25 decembrie, chiar de Crăciun.

În urmă cu două luni, cei doi au organizat petrecerea de logodnă, într-un cerc restrâns, alături de familie și apropiați.

Ianis Hagi a vorbit despre anul 2023, în care a revenit după accidentare, a prins un transfer în La Liga, a reușit să se califice cu echipa națională la EURO 2024 și a bifat un eveniment important în viața personală.

  • Ianis Hagi și Elena Tănase / Foto: Captură PRO TV

Petrecere în familia lui Hagi! Ianis și Elena Tănase s-au cununat

„În primul rând trebuie să vă mulțumim că ați venit aici, să ne fiți alături. Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim că ne-au susținut necondiționat din prima zi. Așa cum vedeți pe fețele noastre, suntem foarte fericiți și bucuroși.

Este un an pe care-l voi ține minte mereu, a fost anul în care mi-am revenit după accidentare, primul meu meci după un an de zile de chin, iar în a doua parte a anului au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa națională, clar, dar de mic copil mi-am dorit să-mi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o”, a spus Ianis Hagi.

„Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea și sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a spus și Elena Tănase.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!