FOTO ȘI VIDEO Nu s-au uitat la bani pentru momentul special! Cât au cheltuit Ianis Hagi și Elena Tănase pentru cununia organizată de Crăciun 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Decembrie 2023, 08:33
Data actualizarii: Joi 28 Decembrie 2023, 08:33

Ianis Hagi (25 ani) a făcut un pas extrem de important pe plan personal, s-a cununat civil cu partenera sa, Elena Tănase. 

Fiul lui Gică Hagi s-a cununat civil cu Elena Tănase, la jumătate de an după ce și-a cerut logodnica în căsătorie, la Paris. Cei doi și-au ales o zi deosebită pentru a se cununa, prima zi de Crăciun, iar apoi au organizat o petrecere fastuoasă la un local de lux din nordul Capitalei. 

La petrecere au participat nume importante din fotbalul românesc precum Gică Popescu, Gabi Balint, dar și Gigi Becali, care dispăruse din viața publică la astfel de evenimente în ultimii ani. 

Cât au cheltuit Ianis Hagi și Elena Tănase pentru petrecere 

Pentru fericitul eveniment, sala a fost decorată în roșu de o renumită florărie din București, aceeași culoare care a avut-o și prima rochie a Elenei. Tânăra a cheltuit nu mai puțin de 8.000 de euro pentru prima sa ținută, iar acum s-a aflat și cât au investit cei doi în organizarea petrecerii. 

Conform cancan, organizarea evenimentului a ajuns la aproximativ 200.000 de euro, sumă care include și onorariul artiștilor care au performat la petrecerea de cununie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!