VIDEO L-a confundat pe Lionel Messi cu Jordi Alba și a fost la un pas de 'dezastru'. Imaginile virale cu Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo Inter Miami jordi alba Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 August 2023, 22:44
Data actualizarii: Sambata 26 August 2023, 23:01

Inter Miami s-a calificat în finala US Open Cup, după ce a învins-o pe FC Cincinnati cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, în semifinalele competiţiei.

Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Luciano Acosta (18) şi Brandon Vazquez (53), dar echipa din Florida a reuşit să revină şi să trimită meciul în prelungiri in extremis, graţie dublei ecuadorianului Leonardo Campana (68, 90+7), Lionel Messi furnizând centrările la ambele goluri. Inter Miami a preluat conducerea în prelungiri prin golul lui Josef Martinez (93), dar Yuya Kubo a egalat (114).

Inter Miami, care a câştigat Leagues Cup sâmbăta trecută, o va înfrunta în finala US Open Cup pe Houston Dynamo, care a trecut în cealaltă semifinală de Real Salt Lake cu scorul de 3-1, după prelungiri.

Antonela Roccuzzo, protagonista unui moment stânjenitor

La finalul partidei, soția lui Lionel Messi a intrat pe teren alături de copii și s-a îndreptat spre jucătorii lui Inter Miami, pentru a-și căuta partenera.

Frumoasa argentiniancă s-a îndreptat direct spre Jordi Alba, pe care l-a confundat cu soțul ei, însă și-a dat seama rapid de încurcătura produsă, evitând un moment neplăcut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!