GALERIE FOTO Joana Sanz, zâmbitoare la prima apariție publică după ce Dani Alves a fost arestat! La ce eveniment a participat 

Joana Sanz Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:05
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 09:05

Joana Sanz (29 ani) trece prin momente dificile pe plan personal, după ce soțul său, Dani Alves (39 ani), a fost arestat și acuzat de viol. 

Brazilianul a fost arestat pe 20 ianuarie, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. Vestea a picat ca o bombă pentru Joana Sanz, soția fotbalistului. Alves nu a vrut să recunoască inițial contactul cu tânăra din club, motivând că nu a vrut să se dea de gol că și-a înșelat soția. 

Ulterior, jucătorul și-a schimbat variantele declarațiilor de patru ori, admițând că a existat contact sexual. Despre Joana, care a fost jignită pe rețelele sociale din cauza soțului său și care și-a șters pozele cu el, s-a scris că ar fi gata să divorțeze. 

Joana Sanz s-a întors pe podium 

Tânăra a fost surprinsă la închisoare, vizitându-și o singură dată partenerul de la izbucnirea scandalului. Sâmbătă seară, Joana a bifat prima sa apariție publică de când Dani Alves a arestat, iar apariția a fost una de-a dreptul sclipitoare. 

Joana s-a urcat pe podium și a făcut ce știe mai bine, fiind inclusă în prezentarea de modă a casei Lola Casademunt by Maite de la Madrid. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!