De ce nu vor să accepte procurorii eliberarea pe cauțiune a lui Dani Alves. Fotbalistul se află într-o situație critică 

Dani Alves agresiune sexuala arest Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 17:10
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 17:22

Parchetul a cerut Tribunalului din Barcelona să mențină decizia de arest fără cauțiune a lui Dani Alves, ca urmare a numeroaselor indicii care îl incriminează, inclusiv probele ADN. 

Fotbalistul brazilian a fost arestat preventiv în Spania, pe 20 ianuarie, fiind acuzat de agresiune sexuală. 

Tribunalul din Barcelona va decide prelungirea sau nu a arestului preventiv al lui Dani Alves, în urma recursului depus de avocații săi, în care se solicită punerea în libertate.

Motivul invocat de avocații victimei

Unul dintre motivele invocate de partea acuzatoare împotriva eliberării preventive a lui Dani Alves este posibilitatea ca acesta să plece în Brazilia.

"Arestarea trebuie menținută, fără cauțiune, nu doar din cauza probelor incriminatorii, cât și a riscului crescut de a scăpa. Să fie lăsat liber înseamnă o atacare a integrității psihice a victimei", a declarat avocatul tinerei. 

Fotbalistul brazilian este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. Închis pe 20 ianuarie, după ce judecătoarea i-a refuzat eliberarea pe cauțiune după ce și-a schimbat de prea multe ori declarațiile, Dani Alves și-a schimbat avocații și speră să reușească să fie eliberat și arestat la domiciliu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!