Imaginile care îl pot „îngropa” complet pe Dani Alves! Cum a fost filmat după agresiunea sexuală + Reacția victimei

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 10:19
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 10:22

Dani Alves (39 ani) a fost închis pe 20 ianuarie în urma acuzațiilor de viol ce i-au fost aduse. 

Fotbalistul brazilian este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. Închis pe 20 ianuarie, după ce judecătoarea i-a refuzat eliberarea pe cauțiune după ce și-a schimbat de prea multe ori declarațiile, Dani Alves și-a schimbat avocații și speră să reușească să fie eliberat și arestat la domiciliu. 

În cursul zilei de joi urmează să se ia o nouă decizie în cazul său, însă de atunci au apărut noi detalii legate de noaptea violului, asta după ce atât victima, cât și prietenele sale, dar și angajații discotecii au făcut declarații. Ultimele informații au legătură cu comportamentul lui Dani Alves după presupusul viol. 

Cum a fost surprins Dani Alves pe camerele de supraveghere după presupusul viol 

Din ultimele informații publicate de Marca în legătură cu presupusul viol, există garanții că una dintre camerele de supraveghere l-a surprins pe Dani Alves ignorând victima, care plângea în hohote, fiind consolată de prietena ei și de personalul clubului. 

Ziarul 'El Periódico' informează că „o cameră de securitate de la discoteca Sutton l-a surprins pe fotbalistul Dani Alves abandonând localul după presupusul viol. Sursele consultate de ziarul menționat explică faptul că brazilianul a trecut pe lângă tinerele cu care victima era în club, aproape atingându-le, în timp ce fata le povestea angajaților presupusul viol care avusese loc în baie. 

„Nu putea fi consolată. O întrebam ce a pățit, îi spuneam să îmi zică ce a pățit, să se liniștească. Era extrem de agitată”, a declarat portarul clubului autorităților. 

Sursa menționată scrie că înainte de a pleca din club, Dani Alves a cerut să mai bea ceva, iar 'La Vanguardia' informează că brazilianul a trecut pe lângă victima sa, care plângea în hohote, în drumul spre ieșire, dar a ales să o ignore. 

„Imaginile ar putea fi cheie în procesul judiciar dacă, după cum se pare, jucătorul susține că a fost un act consensual”, informeză Guillem Sanchez și J.G. Albalat. 

Dani Alves a recunoscut actul sexual 

Conform emisiunii „Y Ahora Sonsoles”, citată de Marca, Dani Alves „a recunoscut că s-a consumat actul sexual prin penetrare”. Mai mult, atât versiunea recentă a fotbalistului cât și declarația victimei coincid în punctul în care au spus că a existat „actul sexual în interiorul unei băi alături de zona VIP”, însă versiunile diferă în contextul în care brazilianul susține că totul a fost consensual, iar victima spune că a fost forțată și momentul a fost violent. 

„Știm din informațiile care apar în sumar că a existat penetrare. Când fata a ieșit din baie și a zis 'o persoană faimoasă m-a penetrat' și a spus-o așa. Exact în acest mod s-a exprimat.

Asta înseamnă că versiunea ei e credibilă din punct de vedere al faptului că ea a vorbit despre viol prin penetrare și cu ejaculare. Pe lângă asta, asta implică faptul că ar fi trebuit să fie un act violent al lui, în cazul în care are dreptate și spune adevărul în proporție de 100%.

Aceste rapoarte deja le-a recunoscut chiar Dani Alves când a confirmat că s-a consumat actul sexual prin penetrare”, informează Carlos Quilez, jurnalist.

Dani Alves, patru versiuni diferite de declarații! Care au fost anterioarele

Brazilianul și-a schimbat de patru ori versiunea până acum, justificând că a făcut asta pentru a ascunde infidelitatea față de soția sa, modelul Joana Sanz. 

În prima declarație, Dani Alves a spus că nu o cunoștea pe tânără, apoi a recunoscut că i-a oferit o băutură și a vorbit cu ea, iar mai apoi a spus că au existat niște atingeri între ei. Ulterior, brazilianul și-a schimbat complet versiunea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!