„Sari din barcă, șobolan nenorocit ce ești! Te-au scos din prostituție”/„Complicea violatorului!” Mesaje șocante primite de soția lui Dani Alves 

Dani Alves Joana Sanz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 17:53
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 17:53

Soția lui Dani Alves nu trece deloc prin cele mai bune momente după ce brazilianul a fost arestat și acuzat de viol. 

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, și-a arătat inițial sprijinul pentru brazilian, însă odată cu trecerea timpului și apariția informațiilor că jucătorul a mințit în declarațiile făcute și și-a schimbat varianta de cel puțin trei ori, tânăra a luat o decizie drastică. Modelul a scos de pe rețelele sociale toate pozele în care apărea alături de Alves, inclusiv cele de la nuntă. 

Soția fostului fotbalist de la FC Barcelona trece și ea prin momente extrem de grele după acuzațiile de viol care i-au fost aduse jucătorului, care ar fi mințit că nu s-a întâmplat nimic cu tânăra pe care a abuzat-o pentru ca Joana să nu afle de infidelitatea lui. Deși nu s-a mai exprimat pe rețelele sociale, modelul a postat recent mesajele odioase pe care le primește non-stop. 

Mesajele dezgustătoare primite de soția lui Dani Alves  

Joana a postat pe Instastory câteva dintre mesajele pe care le primește, mesaje în care este jignită și abuzată verbal. 

„Ești un rahat de nenorocită...soțul tău e un violator” / „acum sari din barca ce se scufundă, șobolan nenorocit ce ești, însă la ce să ne așteptăm, ești o oarecare, te-au scos de la prostituție, cățea ieftină” / „reziști cu un violator fiind o încornorată? sau mai bine îl lași să se vadă că și tu te-ai apropiat de el pentru bani” / „în locul tău m-aș sinucide”, sunt doar câteva dintre mesajele primite și postate de Joana. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!