FOTO Jan Blachowicz, polonezul sălbatic din UFC. Gala e LIVE, sâmbătă seara, pe Pro X și VOYO

Jan Blachowicz polonezul salbatic UFC Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 18:03
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 18:08

Pro X și VOYO transmit ÎN DIRECT galele UFC. 

Daca ar fi trait in urma cu cateva secole, Jan ar fi fost cu siguranta Husar Inaripat sau ar fi strivit cu un trunchi de copac armurile cavalerilor teutoni. Dar cum traieste in prezent, este campionul mondial al semigreilor din UFC.

Jan traieste la marginea padurii alaturi de logodnica si fiul sau, se antreneaza des in poienile din apropierea casei si spune ca isi primeste puterea de la natura. Putere pe care o numeste Polish Power.

Talismanul norocos

Campionul UFC al semigreilor poarta tot timpul cu el un talisman norocos care pare cel putin ciudat, o parte dintr-o funie a unui sinucigas.

In unul dintre multele sale drumuri prin padure, Jan a gasit un un sinucigas spanzurat. Ingrozit de imaginea din fata sa, polonezul a sunat imediat la politie si a ajutat atat cat a putut, ca cel descoperit in padure sa primeasca o inmormantare dupa toate obiceiurile locului.

Cand au dat jos funia din copac, politistii l-au intrebat pe Jan daca vrea sa pastreze o parte din aceasta pentru noroc, asa cum spune o traditie poloneza.

Initial, Jan nu a stiut ce sa spuna, dar a acceptat. Un prieten bijutier a trasformat funia intr-un talisman pe care polonezul il poarta mereu cu el si care se pare ca i-a adus noroc pana acum.

De la armata la UFC

Cand a terminat studiile, Jan isi dorea sa aiba o cariera in armata, asa ca a inceput sa se pregateasca fizic foarte serios. Intrat insa in competitiile de bjj si kickboxing a ajuns la concluzia ca isi doreste mai mult sa fie sportiv de perfomata decat militar, iar de aici pana la titlul UFC a fost doar un pas, dar un pas pentru care a muncit enorm,

Jan Blachowicz isi apara titlul impotriva lui Glover Teixeira, sambata seara de la ora 21, in direct pe Voyo si Prox.

Articol de Alexandru GANCI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!