Sporturi

Fascinanta poveste a luptătoarei UFC Mackenzie Dern. Gala UFC Fight Night e LIVE pe Pro X și VOYO, de la 23:00

Dacă unii fotbalisti își uită limba maternă după ce se mută în altă țară, luptătoarea UFC Mackenzie Dern a făcut exact invers.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:22
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:56

În urma cu mai mulți ani fanii au descoperit că luptătoarea avea probleme serioase de pronunție a unor cuvinte și de multe ori nu reușea să se exprime clar în limba engleză, situație extrem de ciudată în condițiile în care Dern este nascută și crescută în Arizona.

Fascinanta poveste a luptătoarei UFC Mackenzie Dern

După ce au apărut clipuri si glume pe toate rețelele de socializare pe această temă, Dern a explicat că își petrece aproape tot timpul împreună cu familia sa braziliană și că limba sa maternă este portugheza, așa că nu și-a dat seama cum a reușit să uite limba engleză.

Cu toate acestea, viața alături de brazilieni a avut și efecte pozitive, tehnica de Brazilian jiu jitsu a lui Dern este fenomenală, fiind singura luptătoare care a inventat o tehnică de finalizare în timpul unui meci.

Gala UFC Fight Night e LIVE pe Pro X și VOYO, de la 23:00

Interesul pentru accentul său și evolutiile sale extrem de spectaculoase au trezit interesul fanilor pentru viața personală a luptătoarei, care a avut mereu grijă să se folosească de a această situație pentru a posta multe fotografii sexy pe conturile sale de social media. 

Iar vacanțele sale si schimbarile de look sunt urmarite cu mare interes de presa din Brazilia. 

Mackenzie Dern va lupta astă-seară impotriva unei alte sportive din Brazilia, Marina Rodriguez, in main eventul galei UFC Fight Night care va fi transmisa in direct pe Pro X incepand cu ora 23:00

Articol de Alexandru GANCI

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies