Sporturi

"King Kong" is back in UFC! Alexandr Romanov luptă în Gala UFC din Las Vegas, LIVE, pe Pro X și VOYO, de la 23:00

Alexandr Romanov (Republica Moldova) va disputa azi un meci în octagonul UFC de la Las Vegas, LIVE pe Pro X și VOYO, de la ora 23:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:38
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:56

Sportivul originar din orașul Comrat se va duela cu americanul Jared Vanderaa.

Pentru ,,King Kong” Romanov acesta va fi a patra luptă în cadrul promoției UFC, precedentele trei meciuri fiind câștigate de către sportivul găgăuz înainte de limită (2 victorii prin submission și 1 prin descalificarea adversarului)

În cazul unei victorii, Romanov va ajunge în TOP 15 luptători la nivel mondial de la categoria grea.

Coleg de antrenament faimos: Jon Jones

14-0 e bilanțul lui Romanov în cariera lui de M.M.A, la amatori acesta a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de Grappling din 2019 de la București și bronz la Universiada din 2016 de la Corum (Turcia), în cadrul categoriei de greutate de până la 125 kg.

În timpul stagiilor de pregătire din S.U.A, Romanov la avut drept partener de sparing pe cel mai renumit luptător din istoria UFC, Jon Jones, reușind să-l proiecteze de câteva ori la sol pe celebrul sportiv american. 

Gala UFC, live pe Pro X, de la 23:00

În cazul unei victorii, Alexandr Romanov își va proiecta din nou în Octagon toată echipa tehnică, așa cum a făcut după fiecare victorie.

,,UFC Fight Night - Dern Vs. Rodriguez” va fi live, azi, la PRO X, de la ora 23 (cardul principal), Alexandr Romanov urmând sa lupte in Preliminarii de la ora 21:30!

Articol de Ion-Dumitru Panainte

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies