VIDEO UFC | Pentru Andrei Arlovski există două variante în Octogon, câștigă prin KO sau pierde prin KO

Andrei Arlovski UFC Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 10:25
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 10:59

Gală UFC extrem de atractivă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO.

Acum 16 ani, uriașul fost polițist din Belarus a câștigat primul său titlu mondial din UFC, după un meci care a durat doar 47 de secunde.

Carisma sa deosebită l-a făcut extrem de popular, mai ales pentru publicul feminin și i-a adus mai multe roluri la Hollywood, cele mai cunoscute fiind cele două apariții alături de Jean Claude Van Damme, Dolph Lungren și Scott Adkins în franciza Soldatul Universal.

Este extrem de greu să fii fanul lui Andrei, pentru că meciurile sale sunt extrem de dramatice. Când nu câștigă extrem de repede prin KO sau tehnică articulară, pierde prin KO, iar dacă meciul se termină prin decizie fiecare secundă este încărcată de o tensiune uriașă, pentru că Andrei nu este preocupat niciodată de defensivă, el știe doar să meargă înainte.

Cu toate acestea deține două recorduri impresionante, cele mai multe victorii din istoria categoriei grele UFC, cu douăzeci de reușite și cele mai multe victorii din istoria categoriei grele din MMA în general, cu 35.

Duminică dimineață, în direct pe ProX si Voyo, belarusul va lupta împotriva brazilianului Carlos Felipe, care era elev în școala primară atunci când Andrei Arlovski devenea campion UFC, iar această înfruntare nu trebuie ratată. 

Articol de Alexandru GANCI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!