Grasul UFC-ului. Gală spectaculoasă de la ora 23:00, în direct pe Pro X și VOYO

UFC Paulo Costa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:23

Meciul dintre Paulo Costa si Marvin Vettori era mai gata sa fie anulat de trei ori.

De fiecare data, vinovatul a fost Paulo Costa, care a reusit sa rateze slabirea pentru categorie cu nu mai putin de 9 kg.

Desi in mod normal, UFC este extrem de dur in aceste situatii, Marvin Vettori a acceptat si chiar a insistat sa lupte cu Paolo indiferent de categorie, salvand astfel meciul.

Abia vineri dimineata, cu o zi inainte de cantarul oficial, a fost schimbat si contractul, iar meciul se va desfasura la categoria semigrea.

Intr-un un interviu cu cei doi, Paulo Costa a incercat sa arunce vina pe adversarul sau pentru situatia in care meciul nu ar avea loc, “nu esti suficient de barbat sa te bati cu mine la alta categorie”.

Marvin a raspuns ca lupta oricum si cum el este profesionist, va primi si banii din bursa lui Paolo care vor fi taiati de UFC pentru ca brazilianul nu a facut categoria.

Interviul in cauza a generat insa si multe momente amuzant. Asa ca fanii au inceput sa speculeze ca Paolo este beat din nou sau a gresit ciclul de steroizi.

Paulo Costa este un personaj extrem de controversat in UFC, fiind celebru pentru declaratiile lui facute la betie dupa meciul cu Adesanya, cand a spus ca si inainte de meciul pentru titlul categoriei mijlocii impotriva sportivului din Noua Zeelanda, “am fost putin beat, sau poate doar mahmur” .

De asemenea, numele sau a fost mereu legat de speculatii privind problemele cu dopingul, desi nu a fost prins niciodata pana acum.

Din pacate pentu Vettori, faptul ca acest meci nu se defasoara la categoria mijocie il face sa piarda un pas important pe drumul spre o posibila noua sansa la titlu.

Meciul este transmis in direct pe Pro X si pe Voyo, sambata seara de la ora 23:00, iar in primul meci al serii lupta romanul Nick Negumereau impotriva lui Isaac Villanueva

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!