Stiri

Grasul UFC-ului. Gală spectaculoasă de la ora 23:00, în direct pe Pro X și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:23

Meciul dintre Paulo Costa si Marvin Vettori era mai gata sa fie anulat de trei ori.

De fiecare data, vinovatul a fost Paulo Costa, care a reusit sa rateze slabirea pentru categorie cu nu mai putin de 9 kg.

Desi in mod normal, UFC este extrem de dur in aceste situatii, Marvin Vettori a acceptat si chiar a insistat sa lupte cu Paolo indiferent de categorie, salvand astfel meciul.

Abia vineri dimineata, cu o zi inainte de cantarul oficial, a fost schimbat si contractul, iar meciul se va desfasura la categoria semigrea.

Intr-un un interviu cu cei doi, Paulo Costa a incercat sa arunce vina pe adversarul sau pentru situatia in care meciul nu ar avea loc, “nu esti suficient de barbat sa te bati cu mine la alta categorie”.

Marvin a raspuns ca lupta oricum si cum el este profesionist, va primi si banii din bursa lui Paolo care vor fi taiati de UFC pentru ca brazilianul nu a facut categoria.

Interviul in cauza a generat insa si multe momente amuzant. Asa ca fanii au inceput sa speculeze ca Paolo este beat din nou sau a gresit ciclul de steroizi.

Paulo Costa este un personaj extrem de controversat in UFC, fiind celebru pentru declaratiile lui facute la betie dupa meciul cu Adesanya, cand a spus ca si inainte de meciul pentru titlul categoriei mijlocii impotriva sportivului din Noua Zeelanda, “am fost putin beat, sau poate doar mahmur” .

De asemenea, numele sau a fost mereu legat de speculatii privind problemele cu dopingul, desi nu a fost prins niciodata pana acum.

Din pacate pentu Vettori, faptul ca acest meci nu se defasoara la categoria mijocie il face sa piarda un pas important pe drumul spre o posibila noua sansa la titlu.

Meciul este transmis in direct pe Pro X si pe Voyo, sambata seara de la ora 23:00, iar in primul meci al serii lupta romanul Nick Negumereau impotriva lui Isaac Villanueva

Modifică setările cookies