Iubitul Soranei Cîrstea, Alexandru Țiriac prevestește izbucnirea imediată a celui de-al treilea Război Mondial

Sorana Cirstea Alexandru Tiriac Razboi Mondial Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Octombrie 2023, 15:10
Data actualizarii: Joi 19 Octombrie 2023, 15:34

Ion Alexandru Țiriac nu crede că SUA, China și Federația Rusă sunt dispuse să negocieze pentru a evita izbucnirea celui de-al treilea Război Mondial. 

În contextul izbucnirii războiului din fâșia Gaza, fiul miliardarului român, Ion Țiriac, Alexandru Țiriac este de părere că începutul celui de-al treilea Război Mondial este iminent. 

Iubitul Soranei Cîrstea vede obligatorie o serie de tratative de pace între SUA, China și Federația Rusă, însă nu acordă mari șanse de reușită acestui scenariu. 

Alexandru Țiriac: „Văd aproape inevitabilă izbucnirea războiului mondial în lunile următoare.”

„În acest punct, văd aproape inevităbilă izbucnirea războiului mondial. Nu azi sau mâine, dar oricum în lunile următoare,” a avertizat Alexandru Țiriac pe Instagram. 

„Singura cale de ieșire este ca SUA, China și Rusia să se așeze la masă și să ajungă la un acord comun. Din păcate, suntem departe de acest scenariu,” a mai scris fiul miliardarului Ion Țiriac, potrivit ProSport

Tensiunile din Israel, izbucnite în data de 7 octombrie, în urma atacului terorist semnat de gruparea Hamas, decurg în paralel cu continuarea conflictului militar din Ucraina, început în 24 februarie 2022. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!