Scad șansele revenirii Simonei Halep în tenis: „Nu mai are ceva de demonstrat cuiva”

Simona Halep Simona Halep dopaj Simona Halep suspendata Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 14:36
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 14:35

Un apropiat de-ai Simonei Halep nu este convins că aceasta va mai reveni în tenisul profesionist. 

Simona Halep rămâne în continuare departe de momentul revenirii în tenis. Condamnată la patru ani de suspendare, constănțeanca va contesta la TAS hotărârea impusă de Sports Resolutions, dar nici măcar un verdict favorabil nu garantează revenirea în tenis a româncei.

La 32 de ani, dubla campioană de Grand Slam rămâne într-o situație definită de incertitudine, iar timpul se scurge în defavoarea sa. Întrebat despre scenariul revenirii Simonei Halep în tenis, fostul manager de PR a oferit un răspuns care crește gradul de scepticism cu privire la varianta fericită, în care sportiva din țara noastră ar reveni în tenisul profesionist. 

Mai revine Simona Halep în tenis? Cosmin Hodor: „Depinde doar de ea, de ce își dorește în momentul respectiv.”

„E o chestie individuală și ține de ea. Haideți să ne punem noi în situația noastră; să zicem că șeful ne dă afară, te bați, îți demonstrezi nevinovăția, ăia sunt angajați să te reangajeze, dar tu îți mai dorești să revii?

Ce să mai demonstreze Simona, după atâția ani în care a trecut prin ce a trecut, cu tot procesul ăsta. Sigur, dacă ar fi fost un an și ar fi revenit acum, ar fi avut sens. Dar, din nou, toată energia ei va fi focalizată în jurul apărării și în a-și demonstra nevinovăția.

Depinde doar de ea, ce își dorește în momentul respectiv, de la viață și de la ea, dacă mai vrea să demonstreze ceva. Dar nu cred că mai are de demonstrat ceva cuiva,” a declarat Cosmin Hodor, în emisiunea „Așa-i în tenis.”

Simona Halep s-ar fi întors împotriva echipei Mouratoglou

Într-o discuție cu Irina Fetecău, jucătoare de tenis, fostul manager de PR al Simonei Halep a dezvăluit că Simona Halep s-a întors împotriva echipei Mouratoglou, pe care o consideră vinovată de situația în care a ajuns românca.  

„Dacă Simona era americancă, mai trecea prin ce a trecut?” a întrebat Irina Fetecău.

„Nu știu la ce academie ar fi ajuns să se antreneze, nu știu ce să zic, habar nu am,” a fost răspunsul oferit de Cosmin Hodor, care a făcut trimitere la colaborarea Simonei Halep cu Academia Mouratoglou. 

„Mă refer la proces și această întârziere de un an, pentru că nu e normal cât a durat totul,” a continuat Irina Fetecău. 

„Eu țin minte cum a fost implicat domnul Ion Țiriac în procesul Andreei Răducan, câtă presiune a pus și cum non-stop a fost acolo. Cineva cu greutate trebuie să fie în spatele tău, care să pună presiune și să se lupte cu tine.

„Eu am impresia că Simona a fost doar ea singură și cu avocații săi.”

Nu știu... eu am impresia că Simona a fost doar ea singură și cu avocații săi. Nu știu cine a fost lângă ea, cine a susținut-o sau cum a susținut-o,” a dezvăluit fostul manager de comunicare al constănțencei. 

„Ați declarat, după ce s-a anunțat că Simona Halep a folosit substanțe dopante, că mesajul dat de campioana noastră pe rețelele de socializare - 'Mă simt trădată', mesaj pe care nu l-a explicat niciodată - se referă la echipa din jurul ei și la antrenorul Patrick Mouratoglou,”

„Nu cred că în acel moment ea s-a referit la asta, sincer. Acum aș menține, dar cred că atunci s-a referit la altceva. Acum, dacă ar face declarația asta, cred că la asta s-a referit,” a adăugat Cosmin Hodor. 

„Nu poate cineva să îi ia din meritele asta și să o uite. Și ea e om, e răspunzătoare de ce i s-a întâmplat și plătește, e supusă greșelii, deși nu a greșit ea, personal, în situația asta, e un context în care trebuie să își apere ce a făcut într-o viață întreagă,” a mai spus, în aceeași emisiune, fostul manager de PR al dublei campioane de Grand Slam. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!