Stiri

GALERIE FOTO Ipostaza rară în care s-a lăsat fotografiat Lionel Messi. Fanii au fost impresionați să-l vadă așa alături de Antonela Roccuzzo

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea sportivă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 22:51
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 23:10

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

De curând, Antonela a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare cu Messi, iar fanii celor doi au fost încântați să îi vadă într-o asemenea ipostază, ținând cont de faptul că cei doi sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre viața personală.

Messi a semnat un parteneriat în valoare de 20 de milioane de dolari

Lionel Messi a semnat un acord în valoare de peste 20 de milioane de dolari pentru a promova compania de criptomonede Socios.com, potrivit prestigioasei publicații Reuters.

Messi devine astfel cea mai recentă personalitate sportivă de notorietate care pătrunde în lumea criptomonedelor. După celebrul fotbalist american Tom Brady și starul din NBA, LeBron James, iar afacerea face parte dintr-un val tot mai mare de legături între firmele cripto și fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies