Spania

Presa din Spania anunță decizia luată de Leo Messi în legătură cu viitorul său! Ce va face argentinianul 

Leo Messi (34 ani) se află în unul dintre cele mai slabe sezoane ale carierei și plecarea sa de la Paris Saint-Germain era anunțată de presa internațională. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 16:37
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 16:41

Superstarul argentinian este unul dintre cei mai criticați fotbaliști de pe Parc des Princes, în special după eliminarea rușinoasă din UEFA Champions League, 2-3 la general cu Real Madrid. Messi a fost huiduit de fanii francezi, iar de-a lungul sezonului presa nu l-a menajat pe fotbalist. 

Leo Messi nu a reușit încă să se adapteze complet în Franța, acolo unde a ajuns după ce s-a văzut obligat să plece de la FC Barcelona, după ce a crescut la clubul de pe Camp Nou. Argentinianul a semnat cu Paris Saint-Germain la finalul verii trecute, din postura de jucător liber de contract, astfel că salariul său a fost singurul lucru pe care oficialii francezi au trebuit să îl achite. 

Leo Messi rămâne la Paris Saint-Germain 

Odată cu prestațiile slabe și criticile primite, presa internațională a anunțat o plecare timpurie a lui Leo Messi la finalul sezonului de la Paris Saint-Germain. Cu toate astea, cotidianul catalan Mundo Deportivo informează că fotbalistul argentinian s-a decis în legătură cu viitorul său și va mai rămâne un sezon la PSG.

„Messi e decis. În ciuda faptului că au existat multe speculații în acest sens, mai ales după eliminarea din Champions, mai are un an de contract și vrea să îl îndeplinească. De fapt, fotbalistul a fost surprins de zvonurile legate de viitorul său pentru că nu s-a gândit să plece anticipat de la Paris. A semnat până în iunie 2023 și acordul e făcut. 

Nici huiduielile din tribună după eliminarea cu Real Madrid nu l-a făcut să aibă îndoieli. Deși nu este obișnuit ca propriii fani să îi reproșeze lucruri și să nu fie pe placul lor, Messi înțelege frustrarea adusă de eliminare, când toate pronosticurile o dădeau pe PSG printre favorite la câștigarea trofeului”, anunță catalanii. 

Modifică setările cookies