FOTO ȘI VIDEO Interviul cu Higuain care s-a viralizat în timp record. Cum a reacționat când a văzut ce face superba jurnalistă 

Kaylyn Kyle Gonzalo Higuain Inter Miami Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 18:16
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 18:30

Gonzalo Higuain a fost decisiv în meciul pe care Inter Miami l-a câștigat împotriva celor de la Columbus Crew, scor 2-1. 

Argentinianul de 34 de ani a marcat în partida în urma căreia Inter Miami a acumulat 37 de puncte, cu două puncte mai puțin decât adversara pe care a învins-o și se plasează pe locul șapte, aproape de pozițiile pentru play-off. 

Desemnat omul meciului, Gonzalo Higuain a fost intervievat la final de către Kylyn Kyle, fostă jucătoare de fotbal canadiană, care a devenit om de televiziune.

Frumoasa jurnalistă a oferit un moment amuzant în timpul interviului, ajutându-se de telefon pentru a putea pune câteva întrebări în spaniolă. La final, aceasta i-a mulțumit lui Higuain că a evitat să o pună într-o lumină proastă, pentru "spanenglish" pe care l-a folosit. 

Higuain despre perioada petrecută la Juventus: „Știam că se va termina cu 30 de goluri pe an!” 

„Am plecat de la Napoli pentru că m-am gândit ce mai trebuie să fac ca să câștig ceva după ce am marcat 36 de goluri? Așa că, când Juventus a venit și a fost interesată de mine Nu a fost niciun loc de îndoială.

Suporterii de la Napoli au fost foarte supărați, dar asta este viața, așa că, pentru toate insultele și ura pe care mi le-au îndreptat, am marcat șase goluri împotriva lor în opt meciuri.

Juventus a fost mai exigentă cu greutatea mea. Mi-au făcut o fotografie în fiecare an, dar am râs. Știam cum se va termina... cu 30 de goluri. Totuși, uneori încă îmi sugeam burta la fotografii” a declarat Gonzalo Higuain, potrivit Football Italia.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!