FOTO ȘI VIDEO Imagini memorabile cu Pele și Maradona! Cele două legende au făcut spectacol în cadrul unei emisiuni, în direct la TV

Pele deces Pele maradona Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 10:21
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 10:32

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Pe contul de Instagram al legendei braziliene a fost postat un mesaj în care se precizează că moştenirea lui Pele pentru generaţiile viitoare este “iubire, iubire şi iubire”.

"Inspiraţia şi iubirea au marcat călătoria Regelui Pele, care a trecut astăzi în nefiinţă în linişte. În periplul său, Edson a încântat lumea cu geniul său în sport, a oprit un război, a avut acţiuni sociale în întreaga lume şi a răspândit ce a crezut cel mai mult că este soluţia tuturor problemelor: iubire.

Mesajul lui astăzi devine moştenire pentru generaţiile viitoare.

Iubire, iubire şi iubire, pentru totdeauna".  

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

Imagini de colecție cu Maradona și Pele, la un show TV

În 2005, în cadrul unei emisiuni TV, cele două legende ale fotbalului internațional au oferit momente de neuitat. 

Sper finalul show-ului, cei doi și-au oferit autografe pe tricouri, iar Diego Maradona a făcut o declarație impresionantă: "Stați puțin. Eu am un vis. Mai am un vis, dacă îmi permiți. Vreau să schimbăm câteva mingi cu capul, una-doua-trei, nu contează câte".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!