FOTO ȘI VIDEO Imagini incredibile! Sosia lui Pele i-a adus un ultim omagiu lengendei fotbalului mondial

Pele Brazilia deces Pele Nicanor Ribeiro santos Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 10:55
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 10:57

Mai bine de 100.000 au venit pe stadionul lui Santos pentru a-și lua rămas bun de la Pele, legenda fotbalului brazilian.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut de întreaga lume ca Pele, a murit pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani. Cancerul de colon a fost ultimul adversar al superstarului brazilian, care s-a stins din viață la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

Sosia lui Pele și-a făcut apariția la stadionul lui Santos

Trupul neînsuflețit al lui Pele a fost depus la stadionul Vila Belmiro din Santos, club pentru care superstarul a jucat 18 sezoane și a câștigat 6 campionate și două Copa Libertadores. Pe celebra arenă și-au făcut apariția peste 100.000 de persoane, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe câștigător a trei Campionate Mondiale cu Selecao, în 1958, 1962 și 1970. Printre ei și-a făcut apariția și Nicanor Ribeiro (68 ani), care a devenit celebru datorită asemănării fizice izbitoare cu Pele. 

Nicanor Ribeiro este cunoscut în Brazilia de mai bine de două decenii. Numit „Sosia lui Pele” acesta a avut numeroase apariții TV în care și-a spus povestea sau chiar l-a interpretat pe „O Rei”. 

Victor Pițurcă, emoționat până la lacrimi de moartea lui Pele

Decesul lui Pele l-a afectat profund pe Victor Pițurcă (66 ani). Fostul selecționer al României a lăcrimat când a auzit că unul dintre idolii săi a încetat din viață.

„Pele a fost un artist, un artist în adevăratul sens al cuvântului. El a bucurat oamenii, a fost supranumit „Rege” de oameni, și de oamenii de pe întreg mapamondul. 

Când am auzit știrea mi-au dat lacrimile, la fel ca atunci când s-a retras din fotbal.

Acum, după ce nu mai este...Putem spune lucrul ăsta. A fost cel mai mare. Să câștigi Cupa Mondială de trei ori...”, a declarat Victor Pițurcă pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!