Gigi Becali FCSB Război în Ucraina Stiri

EXCLUSIV Gigi Becali se implică umanitar în conflictul de la granițele României! Autocarul FCSB-ului, trimis în Botoșani

Gest umanitar făcut de Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 10:16
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 11:26

Tot mai mulți refugiați dinspre Ucraina iau cu asalt granițele României pentru a fugi din calea războiului.

SPORT.RO a aflat că Gigi Becali, patronul FCSB, a luat decizia de a veni în sprijinul acestora și a trimis autocarul clubului său la Botoșani, pentru a-i prelua pe ucraineni și a-i tranfera la punctele de primire.

Hotelurile din Botoșani, pline cu ucraineni care au fugit din cauza războiului

Principalele hoteluri din municipiul Botoşani au epuizat spaţiile de cazare, ca urmare a cererilor venite din partea cetăţenilor ucraineni, care au părăsit ţara în urma invadării Ucrainei de către ruşi.

Sute de familii din Ucraina, care au ajuns la Botoşani cu autoturisme sau cu microbuze, s-au cazat în noaptea de joi spre vineri în mai multe hoteluri din municipiul reşedinţă de judeţ.

„La noi s-au cazat peste 30 de persoane din Ucraina. Fişele de cazare au fost completate în limba engleză, pentru că probabil nu ştiu limba română. Noi în acest moment nu mai avem camere libere”, a declarat, pentru AGERPRES, recepţionera unui hotel din zona ultracentrală a municipiului.

Persoanele din Ucraina nu au statut de refugiaţi, ci apar în evidenţele autorităţilor române ca fiind turişti. Mulţi dintre ei provin din zona capitalei Kiev.

AICI - LIVE BLOG Cum afectează războiul din Ucraina sportul. Cele mai noi evenimente de pe front

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!