Nicușor Dan îl ceartă pe Gigi Becali: ”Acte și contracte, nu vorbe!” 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:20
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:31

Gigi Becali se află în război cu Primăria Capitalei.

FCSB nu a plătit pentru 15 partide jucate pe Arena Națională, iar clubul se află în proces cu Primăria Capitalei. Becali vrea să mute echipa de pe cel mai mare stadion al țării deoarece trebuie să plătească un milion de euro, deși, susține el, ar fi plătit un avans de 200.000 de euro în 2017, când s-a schimbat gazonul.

Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali”, a spus Becali, pentru sport.ro.

În replică, Primarul General al Capitalei, Nicușorn Dan, susține că există contracte care demonstrează că FCSB este datoare. Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali, era primar, atunci când s-a plătit acel avans. În primă instanță, Primăria București a avut câștig de cauză

Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!