VIDEO Gigi Becali se implică în scandalul rasist de la Sepsi OSK - FCU Craiova: „Băi, Chivulete, ai ceva la cap?”

Gigi Becali Andrei Chivulete scandari rasiste Sepsi OSK - FCU Craiova Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 21:10
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 21:17

Patronul FCSB-ului nu consideră că Andrei Chivulete a procedat corect când a oprit meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, din runda a 23-a a Superligii.

Runda a 23-a din Superligă nu a fost lipsită de evenimente. Partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprită, în minutul 24, din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltene. 

Gigi Becali nu susține decizia lui Andrei Chivulete de a opri meciul 

Gigi Becali (64 ani) îl susține pe Adrian Mititelu (54 ani) în această speță. Patronul FCSB-ului consideră că Andrei Chivulete (36 ani) nu a procedat corect când a suspendat partida și că ideal ar fi fost ca arbitrul să-i evacueze pe suporterii care i-au jignit pe cetățenii de etnie maghiară. 

„Ce treabă are omul? Omul a zis că nu-l interesează suporterii, nu are nevoie de bilete. Dacă vorbim la modul general... băi, Chivulete, ai ceva la cap? Oprești, Jandarmeria, afară! Erau 200. Dă-i afară și continuă meciul, mă. Ce e aia că pierzi meciul cu 3-0? Dacă e să piardă, să piardă și ăia, și ăia, așa cum zice Mititelu. Asta dacă vrem să avem logică”, a declarat Gigi Becali.

Ionel Ganea a pus „tunurile” pe Chivulete și Gogo: „Doi nenorociți! Ăștia ar trebui expulzați din țară!”

„Am văzut declarațiile lui Hadnagy că vrea să se rejoace meciul, ar fi fair-play. Nu poți să-ți bați joc de munca unor jucători. Nu s-a mai întâmplat nicăieri în fotbalul mondial ce au făcut Chivulete și cu Goga. Nu? Rasismul, xenofobia, drogurile și prostituția nu o să dispară niciodată de pe lumea asta. Nu ai cum să le oprești. Cel mai bun arbitru e Istvan Kovacs. 

De ce nu a oprit niciun meci de fotbal? Respectă jucătorii. Când s-au făcut scandări rasiste împotriva Rapidului nu s-a oprit niciodată meciul. De ce? Părerea mea e că ar trebui să se ia atitudine, e foarte grav ce au făcut. Doi nenorociți! Ar trebui expulzați din țară ăștia. Unde a crescut Chivulete? În România! Unde s-a născut? În România! Unde s-a afirmat? În România!”, a spus Ionel Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!