GALERIE FOTO Gestul făcut de iubita lui Joao Felix după izbucnirea scandalului de infidelitate: "Haterii vor spune că nu e adevărat"

Joao Felix Margarida Corceiro Pedro Porro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 09:26
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 09:54

Margarida Corceiro, iubita lui Joao Felix, a ajuns în centrul atenției în urma gestului făcut de Pedro Porro, jucătorul celor de la Sporting Lisabona. 

La finalul partidei câștigată de Sporting Lisabona cu Santa Clara, scor 4-0, Porro s-a dus direct către iubita lui Joao Felix, care se afla în tribune, și i-a dat tricoul, moment care a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la relația apropiată dintre cei doi.

În urma acestor gesturi, pe internet au apărut numeroase reacții vehemente, iar cei doi s-au apărat, declarând că sunt doar buni prieteni.

"Am o relație specială cu ea, dar nimeni nu înșală pe nimeni. Imaginea mea nu va fi pătată de nimic, mai ales de lucruri ca acestea", a explicat Porro.

Ce a făcut iubita lui Joao Felix după izbucnirea scandalului

La o zi după izbucnirea scandalului, Margarida Corceiro a filmat alături de Fernanda Serrano, un celebru model portughez. 

"Haterii vor să spune că nu e adevărat că filmez cu Fernanda Serrano", a scris Margarida Corceiro pe Instagram, făcând referire la comentariile care au apărut pe internet despre povestea cu fotbalistul de la Sporting.

Prezența lui Margarida la meciul lui Sporting ar putea fi justificată de faptul că aceasta este o mare fană a grupării din Lisabona, postând chiar și pe Instagramul ei mai multe poze în tricoul de joc al echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!