GALERIE FOTO Cea mai frumoasă atletă din lume l-a eclipsat pe Neymar cu apariția sa! Rochia ultra sexy pe care a purtat-o la întâlnirea cu starul brazilian i-a scos în evidență formele

Alica Schmidt Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 11:07
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 11:22

Alica Schmidt (23 ani) este considerată ca fiind cea mai sexy atletă din lume. 

Tânăra atletă le-a luat mințile urmăritorilor săi cu aparițiile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai sexy sportive din lume. Specialistă a probei de 400 m, acolo unde a avut rezultate notabile în cadrul competițiilor la care a participat, Alica este admirată atât pentru munca de pe pistă, cât și pentru aspectul său. 

Alica Schmidt l-a eclipsat pe Neymar 

Recent, tânăra a fost prezentă la un eveniment la care a participat și Neymar, iar cei doi s-au fotografiat împreună. Alica a postat un clip în care era surprinsă mergând spre fotbalistul brazilian, fani remarcând apariția sa extrem de sexy, într-o rochie neagră, mulată, cu o crăpătură adâncă pe piciorul stâng. 

„L-am întâlnit pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie”, a scris Alica pe TikTok la clipul în care apare alături de Neymar. 

@alicaschmidt About last night meeting one of the greatest footballers of all time @Neymar Jr ???????? ♬ Mask Off - Future
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!