Fratele lui Vasili Hamutovski, noi detalii după ce fostul portar al Stelei a fost arestat în Belarus! 

Vasili Hamutovski Belarus Steaua Bucuresti Vasili Hamutovski arestat Stiri Vasili Hamutovski
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 18:03
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 18:07

Arestarea lui Vasili Hamutovski i-a surpins pe membrii familiei. Rudele fostului portat de la Steaua mărturisesc că nu au fost înștiințate în legătură cu motivul reținerii. 

În urmă cu 48 de ore, Vasili Hamutovski (44 ani) a fost arestat de către autoritățile din Belarus, după ce ar fi participat la un protest împotriva regimului impus de Aleksandr Lukashenko (48 ani) și împotriva invaziei lui Vladimir Putin (69 ani) în Ucraina. 

Vasili Hamutovski a fost dus la penitenciarul Okrestina și așteaptă să fie judecat 

Fratele fostului portar de la Steaua București, Iuri, a mărturisit că Vasili Hamutovski a fost săltat chiar din parcarea locuinței, fiind dus la penitenciarul Okrestina. De asemenea, a mai precizat că nici el, sau un alt membru al familiei, nu au putut lua legătura cu fostul goalkeeper.

„Vasili a fost arestat chiar în parcarea de lângă bloc de un grup de polițiști. Nu știm până acum nimic despre acuzațiile oficiale care i se aduc. Nici eu, nici soția lui, nici avocatul n-am putut lua încă legătura cu el. Este închis în penitenciarul Okrestina. Probabil că luni va apărea în fața tribunalului, dar nu cunoaștem nici acest detaliu cu exactitate, unde se va întâmpla și când. Suntem încrezători că situația lui se va lămuri în sens pozitiv în cel mai scurt timp și va fi eliberat”, a declarat Iuri Hamutovski pentru PlaySport


Arestarea lui Hamutovski i-a lăsat mască pe cei de la CSA! Unde ar fi trebuit, de fapt, să fie fostul jucător al FCSB pe www.sport.ro

George Ogăraru, mesaj pe Facebook pentru Hamutovski: „Este incredibil ceea ce se întâmplă”

George Ogăraru (42 ani) a avut un mesaj de susținere pentru fostul său coleg pe pagina personală de Facebook și cere ca acesta să fie eliberat.

„Alături de tine Vasili!

Este incredibil ceea ce se întâmplă în Belarus în zilele noastre! Am văzut acel video din online cu arestarea lui Vasili…

Nu pot accepta ideea că un sportiv de echipă națională poate fi arestat și condamnat la închisoare pentru că, în momentul preluării conducerii Belarusului de către dictatorul Lukașenco, si-a exprimat opinia public, împreună cu alți sportivi, artiști  sau oameni de televiziune, cu privire la metodele abuzive prin care au fost 'câștigate' alegerile. 

Propun presei sportive din România, care se luptă pentru dreptul la liberă exprimare, să îl susțină pe Khamutovski prin titlul Free Vasili!! 

Arătați-ne că vă pasă!”, este mesajul lui George Ogăraru pe contul oficial de Facebook. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!