VIDEO Reacția lui Nicolae Dică, după ce a aflat că Hamutovski, fostul său coleg, a fost arestat în Belarus

Nicolae Dica Belarus Steaua Vasili Hamutovski Stiri Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 14:08
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 15:12

Nicolae Dică a reacționat după ce a aflat că fostul său coleg, Vasili Hamutovski (44 de ani), a fost arestat în Belarus.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Argeș din campionat, Nicolae Dică a fost întrebat despre fostul său coleg, care lucrează în prezent la CSA Steaua. Antrenorul a reacționat scurt.

Vasili Hamutovski, arestat în Belarus! Reacția lui Nicolae Dică

„Îmi pare rău, sper să se rezolve acolo problemele. Problemele nu sunt că pierdem noi un meci sau ce se întâmplă în Ucraina, acolo sunt marile probleme”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Fostul portar a fost arestat după ce ar fi participat la un protest împotriva regimului impus de Lukashenko și împotriva războiului dintre Rusia și Ucraina. 

Din câte se pare, Hamutovski revenise în Belarus pentru o operație la genunchi. Dublul campion al României cu Steaua lucrează în prezent în cadrul clubului din Ghencea, unde este antrenor cu portarii în cadrul academiei.

În România, Hamutovski a evoluat pentr Steaua și Petrolul Ploiești. Printre altele, portarul ajuns la 44 de ani a mai trecut pe la BATE Borisov, Dinamo Moscova, FC Augsburg și Dinamo Minsk.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!