Fosta soție a lui Dani Alves "bagă mâna în foc" pentru fotbalist: "A considerat că femeile trebuie tratate precum niște regine"

Dani Alves agresiune sexuala Dinorah Santana Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 16:36
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 16:43

Dani Alves (39 ani) a fost închis pe 20 ianuarie, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă.

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

Conform emisiunii „Y Ahora Sonsoles”, citată de Marca, Dani Alves „a recunoscut că s-a consumat actul sexual prin penetrare”. Mai mult, atât versiunea recentă a fotbalistului cât și declarația victimei coincid în punctul în care au spus că a existat „actul sexual în interiorul unei băi alături de zona VIP”, însă versiunile diferă în contextul în care brazilianul susține că totul a fost consensual, iar victima spune că a fost forțată și momentul a fost violent. 

Fosta soție a lui Dani Alves, de partea fotbalistului
 

Dinorah Santana, fosta soție a lui Dani Alves, a oferit un interviu pentru publicația sport.es în care a dezvăluit că este ferm convinsă că sportivul nu ar fi făcut un asemenea gest. 

"Nicio persoană care îl apreciază pe Dani Alves nu este ok cu situația în care se află. Este incrdibil, nici în cele mai mari coșmaruri nu ne puteam imagina așa ceva. 

Dani nu ar fi capabil să abuzeze o femeie. Am fost măritată cu el timp de zece ani și îl cunosc de 22 de ani. 

Aș băga mâna în foc, întreg corpul pentru Dani. În 20 de ani nu mi-a vorbit pe un ton ridicat. Ne-am mai certat, dar niciodată nu m-a tratat rău. Dani mereu a considerat că femeile trebuie tratate precum niște regine", a spus aceasta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!