Joana Sanz a rupt tăcerea după vizita la închisoare. Ce a hotărât soția lui Dani Alves cu privire la căsnicia lor

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 11:23
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 11:46

La două săptămâni după ce a fost arestat pentru agresiune sexuală, Dani Alves a fost vizitat în închisoare de către soție. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

Pe parcursul acestei perioade s-a speculat despre o presupusă despărțire între fotbalist și soția sa, însă Joana Sanz a pus capăt speculațiilor în urma vizitei pe care a făcut-o la închisoare. 

La ieșire, Joana Sanz a declarat că nu este nimic adevărat despre ceea ce a apărut în presa internațională, declarând scurt că: "Nu-l voi lăsa singur în cel mai greu moment al vieții sale". Modelul a stat timp de 50 de minute, potrivit Marca, fiind însoțită de Bruno, un prieten al fotbalistului.

Dani Alves a cerut să fie eliberat 
 

În recursul prezentat în fața judecătorului pentru a-și cere libertatea provizorie, Alves s-a arătat dispus să își lase pașapoartele, să poarte și o brățară de monitorizare, dar și să plătească oricât cauțiune și să se prezinte la judecătorie zilnic, în cazul în care se cere asta. 

Avocatul Cristobal Martell a fost cel care a redactat recursul, argumentând că nu există riscul ca Dani Alves să fugă din țară, în contextul în care brazilianul s-a predat autorităților în mod voluntar, scrie sport.es. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!