Dani Alves și-a dat în judecată fosta soție! Femeia l-a vizitat de câteva ori la închisoare 

Dani Alves Dinorah Santana Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 18:40
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 18:41

Dani Alves (40 ani) se află în închisoare din luna februarie, de când a fost arestat după ce a fost acuzat de viol. 

Brazilianul e acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona, înainte de Anul Nou. Din luna februarie, Dani Alves se află în închisoare, fiindu-i refuzată eliberarea pe cauțiune din cauză că și-a schimbat versiunea asupra faptelor de prea multe ori. În această perioadă, Joana Sanz, cea cu care era căsătorit, a divorțat de el din cauza infidelității și l-a vizitat de maximum trei ori în închisoare. 

Cea care l-a vizitat regulat a fost prima soție a fotbalistului, Dinorah Santana, cu care fotbalistul însă a ajuns să fie într-un mare scandal. Femeia a acordat recent un interviu în presa iberică în care spunea clar: „Dani Alves a murit, să ne lase în pace!” Totul a venit după ce fotbalistul i-ar fi cerut ei și copiilor săi să se mute în Barcelona, pentru a putea cere o eliberare condiționată. 

  • Dani Alves / Sursa foto: Instagram

„Nu m-a mai sunat, a dispărut. Nu știu de ce și nici nu mă interesează. E dur și asta m-a făcut să realizez, în primul rând, că ne-a folosit, că a fost când cerea eliberarea din închisoare”, a spus femeia citată de marca.com

Dani Alves își dă în judecată fosta soție 

Avocații lui Dani Alves au venit imediat cu o replică, anunțând că o vor da în judecată pe Dinorah Santana. În anunțul făcut de reprezentanții brazilianului, aceștia precizau: „e necesar să lămurim că, în fiecare dintre acuzațiile formulate împotriva clientului nostru, trebuie să ținem cont că doar una dintre părți își expune versiunea”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!