Dani Alves și-a schimbat iar versiunea declarațiilor și a recunoscut! Noi detalii în dosarul acuzației de viol

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 12:18
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 12:24

Dani Alves (39 ani) a fost închis pe 20 ianuarie, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă. 

Arestat pe 20 ianuarie, brazilianului i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune după ce și-a schimbat variantele declarațiilor de două ori. Alves este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o baie a unei discoteci din Barcelona, în seara de 30 decembrie. 

Dani Alves și-a schimbat avocații, nemulțumit de cum s-a desfășurat apărarea sa până acum, iar săptămâna trecută i s-a refuzat eliberarea condiționată din cauză că prezintă risc de fugă și există indicii clare că a abuzat-o sexual pe tânără. 

Dani Alves a recunoscut actul sexual 

Conform emisiunii „Y Ahora Sonsoles”, citată de Marca, Dani Alves „a recunoscut că s-a consumat actul sexual prin penetrare”. Mai mult, atât versiunea recentă a fotbalistului cât și declarația victimei coincid în punctul în care au spus că a existat „actul sexual în interiorul unei băi alături de zona VIP”, însă versiunile diferă în contextul în care brazilianul susține că totul a fost consensual, iar victima spune că a fost forțată și momentul a fost violent. 

„Știm din informațiile care apar în sumar că a existat penetrare. Când fata a ieșit din baie și a zis 'o persoană faimoasă m-a penetrat' și a spus-o așa. Exact în acest mod s-a exprimat.

Asta înseamnă că versiunea ei e credibilă din punct de vedere al faptului că ea a vorbit despre viol prin penetrare și cu ejaculare. Pe lângă asta, asta implică faptul că ar fi trebuit să fie un act violent al lui, în cazul în care are dreptate și spune adevărul în proporție de 100%.

Aceste rapoarte deja le-a recunoscut chiar Dani Alves când a confirmat că s-a consumat actul sexual prin penetrare”, informează Carlos Quilez, jurnalist.

Dani Alves, patru versiuni diferite de declarații! Care au fost anterioarele

Brazilianul și-a schimbat de patru ori versiunea până acum, justificând că a făcut asta pentru a ascunde infidelitatea față de soția sa, modelul Joana Sanz. 

În prima declarație, Dani Alves a spus că nu o cunoștea pe tânără, apoi a recunoscut că i-a oferit o băutură și a vorbit cu ea, iar mai apoi a spus că au existat niște atingeri între ei. Ulterior, brazilianul și-a schimbat complet versiunea. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!