Fosta soție a lui Abramovich stă ascunsă, de temă să nu-i fie sechestrată averea. Suma fabuloasă la care se ridică aceasta

Irina Abramovich razboi Rusia Roman Abramovich sotie Roman Abramovich Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:46
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:52

Irina Abramovich este îngrijorată de faptul că va suferi din cauza scandalului în care este implicat fostul soț.

Autoritățile din Marea Britanie au pus sechestru pe averea lui Roman Abramovich, iar oligrahul rus a fost nevoit să renunțe la conducerea clubului Chelsea și a plecat din Anglia. 

Femeia de 55 de ani, cu care oligarhul rus a fost căsătorit timp de 26 de ani, în perioada 1991-2007, se teme că și-ar putea pierde și partea ei de avere. 

Potrivit presei din Marea Britanie, Irina s-a izolat într-una dintre vilele din Londra. Aceasta are o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de lire sterline. 

"Există averi și averi, dar apoi există banii lui Roman Abramovich. Au dus la o bogăție nemaivăzută. În mod normal, Irina iese în fiecare seară. Acum nu știe ce să facă. Simte că zilele ei în Mare Britanie sunt numărate. 

Oligarhii ruși sunt de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina. Banii lor, pătați de sânge, nu trebuie să mai fie pompați în Londra pentru a le finanța stilul de viața extravagant", a declarat un apropiat al Irinei Abramovich, citat de The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!