Liga Campionilor

VIDEO Fanii lui Chelsea au făcut prăpăd în Franța! S-au bătut cu jandarmii și i-au scandat numele lui Roman Abramovich

Chelsea înfruntă Lille, acum, în returul optimilor de finală din Champions League, iar fanii londonezilor au provocat un adevărat haos în Franța.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:10
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 23:10

Aproximativ 2.500 de fani ai lui Chelsea au făcut deplasarea în Franța, reușind să își cumpere biletele înainte ca Guvernul din Marea Britanie să decidă sancțiunile împotriva lui Roman Abramovich în contextul războiului din Ucraina.

Fanii lui Chelsea au făcut prăpăd în Franța

Fanii londonezi "au băut de-a lungul zilei" în barurile din oraș, iar ulterior s-au bătut cu forțele de ordine din Lille, anunță Daily Mail. Suporterii au aruncat mai multe sticle către jandarmi, care au folosit gaze lacrimogene și au arestat deja mai multe persoane aflate în stare de ebrietate.

"Am fost chemați la bar în urma unei plângeri pentru comportamentul suporterilor", a spus un purtător de cuvânt al Poliției Locale, care a precizat că incidentele au început în jurul orei locale 18:30.

Suporterii au fost auziți scandând încontinuu numele patronului Roman Abramovich, care a fost sancționat drastic de Guvernul din Marea Britanie pentru legăturile sale cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a ordonat invazia din Ucraina.

Modifică setările cookies