Stiri

Gestul impresionant făcut de David Beckham. Și-a cedat conturile de social media unui medic ucrainean

Fostul fotbalist David Beckham i-a cedat, duminică, Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, controlul conturilor sale din social media.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 13:45
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 13:58

"Astăzi îi cedez conturile mele sociale Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina. 

Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oameni ca Irina prin intermediul linkului de donaţii din bio", a notat Beckham pe Instagram, citat de news.ro.

Scopul acestui gest este strângerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor din Ucraina, dar și conștientizarea la nivel internațional a evenimentelor tragice care au loc acolo, ținând cont de faptul că britanicul se bucură de o popularitate imensă la nivel internațional.

Potrivit BBC, Irina a spus că în prima zi de război femeile însărcinate şi mămicile au fost duse în subsolul spitalului. "Din nefericire, nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă, pentru că ei depind de aparate", a explicat medicul.

Ea a menţionat că primele zile au fost cele mai dificile, pentru că a trebuit să înveţe să muncească în condiţii de bombardamente şi atacuri cu rachete.

David Beckham se bucură de o popularitate imensă, el având 56 de milioane de urmăritori pe Facebook şi 71,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Modifică setările cookies