Fiul lui Beckham are show de gătit! 88 000 de euro pentru un epsiod de 8 minute 

Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham Nicola Peltz Nicola Peltz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 10:02
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 10:03

Brooklyn Beckham (22 ani) este fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham. 

Tânărul nu a dorit să o ia pe urmele tatălui său, astfel că recent s-a orientat spre zona gastronomică, fiind pasionat de mâncare. Astfel, Brooklyn și-a lansat un show culinar, numit „Cookin' With Brooklyn”, difuzat pe serviciul de streaming al Facebook Messenger, Watch Together. 

Show-ul are nu mai puțin de 62 de oameni în echipa de producție, incluzând un producător culinar, cinci cameramani și încă nouă producători. Costul de producție al unui episod, care durează în medie 8 minute, atinge fabuloasa sumă de 88 000 de euro, informează The Sun

„Nu s-a mai auzit de așa ceva. Este genul de echipă pe care te aștepți să o vezi pentru un show TV imens”, a declarat un apropiat pentru New York Post. 

Brooklyn este fotograf de meserie, însă pasiunea pentru mâncare l-a îndemnat să accepte să facă parte din show, unde este văzut luând lecții de gătit de la unul dintre cei mai faimoși chefi din lume, Nobu Matsuhisa. 

Brooklyn Beckham, logodit cu o actriță americană 

Brooklyn și Nicola Peltz au început să se întâlnească în octombrie 2019, iar relația lor a avansat destul de repede, astfel că la doar un an, fiul fostului jucător a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Actrița de 26 de ani a spus „da” fără să stea pe gânduri, astfel că fericitul cuplu se pregătește de nuntă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!