VIDEO Finala Mondialului nu a fost prima 'abatere' pentru Salt Bae! A apărut la finala Champions League și a pus mâna pe trofeu

Salt Bae finala champions league Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 19:57
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 19:59

Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, a fost protagonistul unui scandal în finala Campionatului Mondial

Cunoscutul măcelar turc a apărut pe teren la finala câștigată de Argentina, fiind surprins în timp ce trăgea de jucătorii naționalei câștigătoare, printre care și Leo Messi, pentru a se fotografia cu ei. Mai mult, Salt Bae a pus și mâna pe trofeu, deși FIFA are restricții clare în acest sens, iscându-se un mare scandal legat de prezența sa pe gazon. 

FIFA a anunțat că va lua măsuri, însă se pare că turcul nu se află la prima astfel de 'abatere'. Internauții au 'dezgropat' un clip mai vechi, de la finala UEFA Champions League, disputată la Kiev între Real Madrid și FC Liverpool, câștigată de madrileni. 

Salt Bae, prezent pe culoarul spre vestiare după finala câștigată de Real Madrid

Afaceristul a fost prezent într-o zonă exclusivistă la finala Champions League, fiind surprins pe culoarul spre vestiare, acolo unde s-a fotografiat alături de jucătorii lui Real Madrid. Salt Bae s-a filmat făcând gestul „marcă înregistrată” cu Sergio Ramos, dar și ținând în mâini trofeul Champions League. 

Turcul a reușit să se fotografieze și alături de Modric, Marcelo sau Cristiano Ronaldo, semn că a beneficiat de acces exclusivist și la un eveniment UEFA, în ciuda faptului că nu este o personalitate din sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!