Cel mai detestat personaj din finala Mondialului a rupt tăcerea! Ce a spus Salt Bae după ce a fost criticat de toată planeta 

Nusret Gokce Argentina Campionatul Mondial din Qatar Salt Bae Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 14:33
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 14:36

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar în finala contra Franței, la loviturile de departajare, pe 18 decembrie 2022. 

Naționala Argentinei a bifat a treia Cupă Mondială din istorie, iar Leo Messi și-a încununat astfel cariera spectaculoasă cu cel mai râvnit trofeu. Momentul de la final a adus în atenția publicului o scenă care a fost primită extrem de negativ de public. 

Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae, a fost filmat pe teren, alături de jucătorii naționalei Argentinei, ținând în mână Cupa Mondială. Acesta a fost surprins și trăgând de Leo Messi pentru a face o poză cu el, repetând ulterior gestul și cu alți jucători. 

Criticile nu au întârziat să apară, atât din partea oamenilor din fotbal cât și din partea fanilor. 

Salt Bae a vorbit despre momentul de la Mondial 

La mai bine de jumătate de an de la finala Mondialului, Nusret Gokce a rupt tăcerea, vorbind într-un interviu despre momentul controversat, care i-a adus critici. 

„Faptul că am ajuns pe teren a fost datorat unei combinații a dragostei mele față de Argentina și bucuria faptului că au câștigat aurul. Iubesc Argentina. Am trăit acolo și i-am susținut în finală. Mulți dintre jucători au vizitat restaurantul nostru, așa că nu m-am simțit ca un străin. A fost un moment special. 

Nu am încercat niciodată să fiu în centrul atenției sau să caut să îmi fac publicitate. Erau cam 1.000 de persoane la centrul terenului, nu eram doar eu, însă s-au focusat toți pe mine. Două miliarde de oameni au văzut finala Mondialului și câți au vorbit despre mine după? Cinci. Nu pot să schimb asta, însă nu o voi mai face”, a declarat Nusret Gokce pentru The Times citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!