Fiica lui Gigi Becali se poate face patron de club cu banii castigati la nunta :) Suma fabuloasa obtinuta intr-o singura noapte! Cat au pus in plic Mitica Dragomir, Paunescu si Anamaria Prodan

Gigi Becali Mihai Mincu Theodora Becali Stiri Fiica lui Gigi Becali se poate face patron de club cu banii castigati la nunta :) Suma fabuloasa obtinuta intr-o singura noapte! Cat au pus in plic Mitica Dragomir, Paunescu si Anamaria Prodan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Octombrie 2019, 09:59
Data actualizarii: Luni 14 Octombrie 2019, 10:07

Theodora Becali, una dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Nunta a avut loc la Palatul Snagov si a adunat o multime de oameni din lumea fotbalului. Peste 700 de invitati au participat la eveniment.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost socru mic. Theodora, una dintre cele trei fiice ale sale, s-a maritat cu un tanar afacerist, Mihai Mincu. Evenimentul a adunat peste 700 de invitati, multi cunoscuti in viata publica din Romania, si a avut loc la Palatul Snagov.

Darul de nunta: peste 600.000 euro

Potrivit Cancan, tanarul cuplu a obtinut la nunta peste 600.000 de euro. Acesta a fost profitul obtinut de Theodora Becali si Mihai Mincu. In plic au pus bani Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Viorel Hrebenciuc, Adriean Videanu, dar si Anamaria Prodan.

Cancan mai scrie ca Anamaria Prodan a dat un cadou de 10.000 euro la nunta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!