Stiri

GALERIE FOTO Fără inhibiții! S-au dezbrăcat complet pentru coperta Playboy înainte de a participa la Jocurile Olimpice de iarnă 

Jocurile Olimpice de iarnă se desfășoară la Beijing, în perioada 4-20 februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 18:25
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 18:27

Două dintre sportivele care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă din Beijing au făcut senzație înainte de startul competiției! Tinerele au acceptat să se fotografieze, complet goale, pentru revista Playboy din Germania. 

Lisa Buckwitz, sportivă ce participă la probele de bob, și Janine Flock, participantă a probelor de scheleton, au renunțat la haine înainte să intre în luptele pentru medalii. 

Două sportive, apariții sexy pe coperta Playboy 

Chiar înainte de a zbura către China, cele două sportive au făcut poze, fiecare pentru câte o copertă a celebrei reviste pentru bărbați. Publicația a făcut două ediții speciale, câte una pentru fiecare dintre ele, iar motivul fetelor a fost că vor să încurajeze frumusețea naturală și iubirea de sine. 

Lisa Buckwitz (27 ani), câștigătoare a medaliei de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, de la Pyeongchang, a avut un mesaj pentru femeile de pretutindeni: „Orice femeie poate fi dezbrăcată și niciuna nu ar trebui să fie rușinată cu corpul său. De exemplu, eu am mai mulți mușchi, și ce? Am vrut să arăt că și acesta este un corp al unei femei. Nu trebuie să mă ascund fiind o atletă competitivă. Nicio femeie nu ar trebui să se ascundă”.

Mesajul său feminist a fost susținut și de Janine Flock (32 ani), care a acumulat 10 medalii la campionatele mondiale între 2013 și 2022. 

„Vreau să arăt că un corp natural poate fi frumos. Unul asupra căruia nu s-a făcut nimic. Nu am avut nicio operație cosmetică și sunt mândră de ceea ce am. Fiecare femeie poate fi mândră de corpul său”, a spus sportiva. 

Modifică setările cookies