GALERIE FOTO Modelul care face senzație la Jocurile Olimpice de iarnă! Cine e 'îngerașul' sexy care a refuzat echipa SUA pentru a reprezenta China

Jocurile Olimpice de Iarna Eileen Gu Jocurile Olimpice de iarna Beijing Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 20:38
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 20:56

Jocurile Olimpice de iarnă se desfășoară la Beijing în perioada 4-20 februarie! 

Eileen Gu (18 ani) se bate cu siguranță pentru tilul de cea mai frumoasă atletă care participă la Jocurile Olimpice de iarnă! Tânăra reprezintă echipa Chinei la schi acrobatic, după o alegere care a stârnit numeroase controverse 

Eileen Gu, 'îngerașul' sexy de la Beijing

Tânăra schioară este și model, iar recent a semnat un contract cu celebra casă de modă pentru lenjerie intimă, Victoria's Secret. Elieen este noul 'îngeraș' al brand-ului american, iar până în prezent a bifat deja campanii pentru mai multe case de modă importante precum Lous Vuitton, Gucci, Fendi sau chiar renumitul brand de bijuterii Tiffany & Co.

Fata e devenit cunoscută cu mult înainte de a ajunge la Jocurile Olimpice, câștigând o avere din campaniile sale. The Sun informează că în 2021 a câștigat peste 14 milioane de euro din reclame, încasând aproximativ 2.3 milioane de euro pentru o reclamă.

A ales să reprezinte China, în detrimentul SUA

Născută în California, Eileen a stârnit controverse atunci când a anunțat că nu va reprezenta echipa Statelor Unite ale Americii la Jocurile Olimpice de iarnă, preferând să reprezinte China. La finalul competiției, tânăra revine în Statele Unite, acolo unde merge la una dintre universitățile de top, Stanford. 

La 15 ani, Eileen a câștigat primul său titlu mondial, reprezentând SUA, însă anul acesta a anunțat că a decis să reprezinte China, motivând că a luat decizia alături de mama sa cu origini chineze, Yan. 

„Am decis să concurez pentru China la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022. Oportunitatea de a inspira milioane de tineri din locul în care s-a născut mama mea, în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing este una la un milion, pentru a ajuta promovarea sportului pe care îl iubesc”, a scris fata pe Twitter. 

Imediat după ce și-a anunțat decizia, Eileen a primit multe critici, însă nu a dat înapoi.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!