GALERIE FOTO Cea mai sexy fotbalistă din lume, salvată de Marcus Rashford în club! Ce a făcut starul lui United pentru Alisha Lehmann după ce mai mulți bărbați au abordat-o 

Alisha Lehmann Marcus Rashford Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Mai 2023, 12:48
Data actualizarii: Luni 01 Mai 2023, 12:49

Alisha Lehmann a trecut prin momente tensionate după o ieșire în club, la începutul lunii aprilie, informează presa britanică. 

Jucătoarea lui Aston Villa este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase fotbaliste din lume. Alisha este și titulară în naționala Elveției, iar recent a trecut prin momente mai puțin plăcute, în timp ce se afla într-un club din Chinawhite Manchester. 

Conform Daily Star, jucătoarea se afla în același club în care era și Marcus Rashford, jucătorul lui Manchester United, când s-a văzut înconjurată de un grup de bărbați. Englezul a intervenit rapid pentru a o „salva” pe Alisha din situația în care se afla, invitând-o pe fotbalistă în zona VIP a clubului, acolo unde el petrecea alături de prietenii săi. 

Cum a salvat-o Marcus Rashford pe Alisha Lehmann 

Rashford a eliberat o masă din zona VIP pentru ca Alisha și prietenele sale să poată să stea, fără să mai fie deranjate de fanii care îi dădeau târcoale jucătoarei. 

„Marcus a eliberat o masă și a invitat-o pe ea și pe prietenele ei să li se alăture. A fost prima dată când cei doi s-au întâlnit, însă el știa cine era Alisha. 

Au vorbit puțin, iar ea i-a mulțumit apoi au continuat să petreacă separat. Alisha a fost recunoscătoare pentru gestul făcut de Marcus”, a povestit o sursă pentru The Sun. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!