EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar | Gigi i-a socat din nou: "Ce face, ma?! Si nu vad eu ce face Chiriches?!" Combinatie geniala, toti il iubesc acum:

Gigi Becali inchisoare penitenciarul Jilava Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 August 2013, 14:21
Data actualizarii: Vineri 23 August 2013, 14:24

Gigi Becali continua sa ii lase masca pe puscariasi cu gesturile lui. Ultima nebunie a lui Gigi le-a pus capac!

Becali a intrat in inchisoare si si-a luat adio de la meciurile live la stadion. Le vede doar la TV, dar si asta dupa multe combinatii pe care le-a facut in inchisoare. Gigi a aflat ca programul la TV e intre 18:00 si 22:00, de luni pana duminica. "Cum, tata, si noi cum o vedem pe Steaua?!", a fost reactia lui Becali, care n-a putut rabda sa stea departe de TV si meciurile Stelei. 

"Nea Gigi, nici n-avem unde sa vedem toate meciurile, ca nu prindem toate posturile. Noi ne uitam aici la stiri... si ce mai pica", l-au anuntat administratorii de la Jilava. Becali a luat atitudine, asa ca a reziliat vechiul contract si a platit unul nou, pe 5 ani, cu toate posturile posibile si imposibile.

In plus, Becali a negociat si programul la TV pentru el si pentru puscariasi. In principiu, au acces la meciurile de fotbal, emisiunile de dinainte si dupa. Mai ales daca e vorba de Europa si echipele romanesti. Chiar la ultima iesire din penitenciar, cand a ajuns la Tribunal, Becali a comentat o declaratie de la emisiunea "Ora exacta in Sport "de dimineata de la Sport.ro, dovada ca de la prima ora, Becali e cu ochii pe Steaua :)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!