Gica Popescu a fost eliberat conditionat, la 1 an si opt luni dupa ce a fost condamnat in Dosarul Transferurilor

Gica Popescu a fost eliberat conditionat, la 1 an si opt luni dupa ce a fost condamnat in Dosarul Transferurilor

Gica Popescu a primit acceptul de a parasi inchisoarea inainte de termen in urma cu doua saptamani, dar procurorii au facut recurs la Tribunalul Ilfov.

UPDATE 17:55 | Gica Popescu a fost eliberat din penitenciar. "Mi-as dori sa revin in fotbal!"

Gica Popescu a fost eliberat conditionat, la un an si opt luni dupa ce a fost incarcerat ca urmare a condamnarii din Dosarul Transferurilor.

Popescu a anuntat ca isi doreste sa revina in fotbal, insa asta doar daca legea i-o va permite.

"Sunt un produs al fotbalului si imi va fi foarte greu sa stau departe, dar trebuie sa vad cat de mult pot sa ma implic, legal vorbind. Daca voi mai activa in fotbal, va fi numai la clubul lui Gica Hagi."

"Faptul ca am fost sportiv de performanta m-a intarit foarte mult ca om in aceasta perioada foarte dificila pentru mine."

La iesirea din penitenciar, Gica Popescu a fost asteptat de sotie si cei doi copii.

UPDATE | Instanta a decis: Gica Popescu va fi eliberat.

UPDATE | Instanta a incheiat sedinta, iar decizia ramane in pronuntare. Sentinta ar urma sa fie anuntata in urmatoarele ore.


Gica Popescu are in fata ore grele de asteptare. Fostul capitan al echipei nationale, condamnat in Dosarul Transferurilor, va afla astazi daca va putea fi eliberat conditionat.

Acesta a primit acceptul judecatorilor de la Judecatoria Sector 4 pentru eliberarea conditionata in urma cu doua saptamani, dar procurorii au facut apel la instanta superioara.

Astfel, acesta s-a prezentat astazi la Tribunalul Ilfov si asteapta anuntul final.

Decizia de astazi urmeaza sa fie una finala.

"Toata lumea este increzatoare. Are toate documentele care mie mi se par impecabile. Dar eu nu sunt judecator. Sunt un simplu prieten si concetatean", a spus fostul arbitru ion Craciunescu, care l-a insotit pe Popescu la Tribunal.

Gica Popescu a fost condamnat in data de 4 martie 2014 la trei ani, o luna si zece zile de detentie, dupa ce a fost gasit vinovat in celebrul Dosar al Transferurilor.VIDEO PROTVPLUS.RO

Intervenție de amploare a pompierilor în 21 de localități grav afectate de inundații. FOTO
BRAT