gigi becali fcsb Administratia Nationala a Penitenciarelor FCSB penitenciarul Jilava ultraj Superliga

Gigi Becali are din nou probleme cu legea! Au inceput audierile intr-un alt dosar penal! Ce se intampla cu patronul FCSB!

Patronul FCSB este acuzat de ultraj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 11:22

Gigi Becali pare sa aiba din nou probleme cu legea. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a anuntat ca au inceput audierile in dosarul penal in care patronul FCSB este acuzat de ultraj.

Actualele probleme ale lui Becali provin din ceea ce s-a intamplat pe 19 august 2017. Patronul de la FCSB a recunoscut in direct ca i-a transmis mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava.

"La acea data, intr-o emisiune televizata, fostul detinut Gheorghe Becali a recunoscut ca a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca nu i-ar fi aprobat o noua invoire pentru varul sau, Victor Becali. Aceasta fapta imbraca elementele constitutive ale infractiunii de ultraj si, avand in vedere ca cel in cauza a mai fost condamnat pentru infractiuni care implica amenintari duse pana la capat, am cerut interventia autoritatilor", scrie FSANP.

Tot FSANP acuza Administratia Penitenciarelor ca ar fi dezinformat opinia publica in favoarea lui Gigi Becali.

"Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a efectuat verificari si a si informat opinia publica referitor la faptul ca `au fost fructificate, au fost valorificate informatiile obtinute in urma verificarilor realizate in aceasta speta, la institutiile abilitate, inclusiv la parchetul competent`. Lucru care din pacate nu se confirma, la organele de urmarire penala nefiind inregistrata sesizarea ANP.

Constatand insa ca este foarte posibil ca ANP sa nu fi transmis sesizarea catre Parchet, asa cum institutia a transmis in mod oficial prin purtatorul de cuvant,  am formulat un denunt a carui solutionare face acum obiectul dosarului penal 8471/P/2018, pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a fixat termen ca pana la 15 martie 2019 sa fie efectuate verificari si audieri", a completat FSANP.

Gigi Becali a iesit din inchisoare la data de 3 aprilie 2015, fiind eliberat conditionat. Patronul FCSB fusese condamnat in 2013 la 3 ani si jumatate, dupa ce a primit o condamnare de trei ani in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. La aceasta s-au adaugat cele sase luni pentru condamnarea din dosarul "Valiza".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!