Stiri

Este una dintre cele mai INVIDIATE femei din intreaga lume! Georgina vorbeste despre ce inseamna sa fii iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez este iubita lui Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 18:09
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 18:12

Superba bruneta isi imparte viata cu Cristiano Ronaldo de aproape 4 ani. Cei doi au impreuna o fetita, insa Georgina se ocupa si de educatia si cresterea celorlaltli 3 copii pe care portughezul ii are. Recent, a fost aleasa sa fie una dintre prezentatoarele celebrului festival de la Sanremo.

Intr-un interviu oferit presei italiene, Georgina a vorbit despre relatia pe care o are cu unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, dar si despre momentul in care cei doi s-au cunoscut. Aceasta a fost vanzatoare intr-un magazin de lux din Madrid, inainte sa il intalneasca pe Ronaldo.

  • Este una dintre cele mai INVIDIATE femei din intreaga lume! Georgina vorbeste despre ce inseamna sa fii iubita lui Cristiano Ronaldo

"Tremuram in fata lui. Cristiano este singurul care reuseste sa ma emotioneze in timpul unui meci. Am norocul sa fiu partenera celui mai bun fotbalist din toate timpurile. Nu are rival! Noi avem o viata privilegiata acum, insa provenim din familii modeste.

Am muncit din greu pentru a obtine ceea ce avem astazi, iar asta este ceea ce vrem sa ii invatam si pe copiii nostri. Vrem sa fie luptatori, exact cum suntem noi. Sacrificiul, disciplina si recunostinta sunt unele dintre valorile pe care vrem sa le transmitem zi de zi", a declarat Georgina conform Corriere dello Sport.

Modifică setările cookies