EROUL neasteptat din UEFA Champions League! Becali a vrut sa-l aduca la FCSB, acum face senzatie in cea mai NEBUNA grupa

Junior Moraes FCSB Gigi Becali sahtior donetsk uefa champions league Stiri EROUL neasteptat din UEFA Champions League! Becali a vrut sa-l aduca la FCSB, acum face senzatie in cea mai NEBUNA grupa
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Octombrie 2018, 23:27
Data actualizarii: Marti 02 Octombrie 2018, 23:40

A fost adus in Romania la echipa lui Laurentiu Reghecampf.

Junior Moraes continua sa faca senzatie la Sahtior Donetsk! Atacantul brazilian ajuns la 31 de ani a reusit o dubla pe terenul celor de la Olympique Lyon, marea surpriza din prima etapa a grupelor UEFA Champions League cand a invins-o cu 2-1 pe Manchester City chiar pe Ettihad!

Moraes a fost adus de impresarul Florin Manea in 2010 la Gloria Bistrita si a impresionat imediat, reusind nu mai putin de 18 goluri in singurul sezon petrecut in Liga 1. El a fost dorit cu insistenta de Gigi Becali la FCSB, insa pana la urma a ajuns la TSKA Sofia, unde a reusit un nou sezon fantastic, inscriind de 16 ori.

Junior Moraes a fost transferat in luna iunie de Sahtior dupa ce a plecat chiar de la rivala Dinamo Kiev si are un start fantastic de sezon - a marcat 9 goluri in primele 10 etape de campionat iar acum a dat lovitura si in UEFA Champions League! Din pacate pentru Sahtior, Lyon e egalat intr-un singur minut dupa ce a fost condusa cu 2-0!

Sahtior se afla in grupa nebuna cu Manchester City, Lyon si Hoffenheim!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!