FCSB il are pe "noul Modric!" Mesajul transmis de Gigi Becali cand a vazut ce face la antrenamente: "Bai, eu vreau sa iau bani pe tine!"

Autor: Sport.ro
Marti 02 Octombrie 2018, 12:20

Gigi Becali este convins ca in maximum 2-3 ani va da marea lovitura.

Patronul FCSB pariaza pe Olimpiu Morutan. Gigi Becali este convins ca pustiul care are acum 19 ani va deveni in 2-3 ani un fotbalist care sa coste cel putin 100 de milioane de euro.

Becali il compara pe Morutan cu starul Realului, Luka Modric, si e sigur ca atunci cand Morutan va avea 21-22 de ani va fi unul dintre cei buni jucatori din Europa.

Morutan trage tare la antrenamente pentru a se ridica la nivelul pretentiilor. Tanarul mijlocas a cerut sa ramana suplimentar pentru a exersa loviturile libere.

"Morutan vrea sa se antreneze separat, sa mai stea o ora, doua dupa antrenament. El vrea sa exerseze lovituri libere. Eu i-am spus: 'Bai, eu vreau sa iau bani pe tine, trebuie sa dai goluri!' Acum il vand astia pe Mbappe cu 350 de milioane. Pai Mbappe, peste 3 ani, face 700 de milioane. Pai eu il am pe Morutan care e ca Modric. Bine, mai da si goluri spre deosebire de Modric. Pai, Modric la 19 ani nu era nici la jumatate din cat e Morutan. Il comparam pe Dybala cu Morutan? Pai Dybala e o piticanie de 1,65 metri", a declarat Gigi Becali la ProX.

Bernie Sanders s-a retras din cursa pentru Casa Albă. Joe Biden va fi contracandidatul lui Trump
BRAT