GALERIE FOTO Atac direct la adresa lui Zverez din partea iubitei-fotomodel a adversarului său: "Când bărbatul tău câştigă pentru femei"

Alexander Zverev Taylor Fritz Wimbledon 2024 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 16:52
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 16:50

Morgan Riddle este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, aparițiile sale stârnind mereu interes. 

Taylor Fritz l-a învins, luni, pe Alexander Zverev, în optimi la Wimbledon, iar după meci, modelul a avut un mesaj direct pentru neamț, pe care l-a transmis pe Instagram: "Când bărbatul tău câştigă pentru femei". Între timp, postarea a fost ştearsă, deoarece făcea referire la acuzaţiile de violenţă domestică împotriva lui Alexander Zverev.

Înainte de ediția din 2024 de la Roland Garros, germanul a fost judecat în apel pentru aceste fapte care datează din 2020.

Acuzat de fosta sa iubită, Brenda Patea, că a strâns-o de gât în noaptea de 20 spre 21 mai 2020, Alexander Zverev a ajuns în cele din urmă la o înţelegere amiabilă cu fosta parteneră.

Alexander Zverev şi Brenda Patea "au ajuns la concluzia că doresc să rezolve acest conflict în mod paşnic, inclusiv în interesul copilului lor", a explicat o reprezentantă a tribunalului, Inga Wahlen.

Taylor Fritz (12 ATP) a bifat o revenire de senzație în partida din optimi și a trecut în cinci seturi de Alexander Zverev (4 ATP), scor 4-6, 6-7 (4-7), 6-4, 7-6 (7-3), 6-3.

În sferturi de finală, americanul se va duela cu Lorenzo Musetti, cel mai slab cotat jucător rămas în competiție, clasat pe locul 25 ATP. Cei doi s-au întâlnit de trei ori până acum, iar Taylor Fritz conduce cu scorul de 2-1 la confruntările directe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!