GALERIE FOTO Cea mai sexy iubită de fotbalist a lovit din nou! Imagini incredibile din vacanță: "O adevărată zeiță!"

Izabel Goulart Kevin Trapp Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 18:41
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 19:20

Izabel Goulart și Kevin Trapp formează unul dintre cele mai spectaculoase cupluri, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lor. 

Cei doi se află în vacanță în Grecia, ocazie cu care modelul de 37 de ani a impresionat încă o dată cu silueta sa spectaculoasă. 

Înbrăcată în cele mai sexy costume de baie, brazilianca a făcut senzație cu fotografiile postate pe contul de Instagram, iar admiratorii nu au întârziat să o aprecieze pentru felul în care arată. 

Într-un interviu acordat pentru PocCast, Izabel Goulart a vorbit despre experiența pe care a trăit-o ca model Victoria's Secret, pentru care a defilat timp de 13 ani. 

"Am fost unul dintre modelele care a avut și noroc, dar și ghinion. Au fost 13 ani în care am participat la show și am creat experiențe minunate. La show-ul din 2014 am avut în spate aripi de 27 kg. Oamenii mereu aveau încredere în mine, iar asta a fost câteodată rău", a mărturisit Goulart.

Iubita lui Kevin Trapp, model de succes

Neamțul, portar la Eintracht Frankfurt, are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (37 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu patru ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!